Ik kies ervoor om watergewenning maximum aan 2 kinderen te geven en indien de les met 2 doorgaat verkies ik klasgenootjes. Bij lesjes per 3 moet uw kind wachten op zijn beurt (al bibberend van de kou). Hoe minder kindjes hoe meer dat hij/zij de hele tijd begeleid wordt. Zeker bij kinderen die bang hebben in het water is dit héél belangrijk!


Waarom een lesje alleen? Je kind gaat tot 3x sneller vooruit!

Waarom een klasgenootje? Echte vrienden trekken elkaar vooruit!


Van 3 tem 4 jaar krijg je watergewenning. Hier wordt al spelender wijze hun grens verlegd. We zwemmen achter balletjes, springen in het water, leren drijven op de rug, halen ringetjes op, blazen belletjes, leren alleen van de schuifaf gaan...


Van 4 tem 5 jaar krijg je watergewenning (zoals hierboven beschreven) met alle basistechnieken van het zwemmen.

Ik kijk vooral naar wat de kinderen al kunnen, hier is het niet de bedoeling om hen te overdonderen met alle nieuwe slagen als ze er nog niet klaar voor zouden zijn. Voor hun leeftijd zijn lesjes van 30 min lang genoeg, 45 min zou te lang zijn.


De les watergewenning duurt 30 min.

-> 25 min les, 5 min overleg met ouders

Tarieven onderaan deze pagina

Om te leren zwemmen vind ik het belangrijk om maar aan 1 kind les te geven en niet verschillende kinderen tegelijk. Waarom? Na ondervinding is de vooruitgang van het kind ongeveer 3x sneller als in groep. Uw kind moet niet wachten op zijn beurt en wordt heel de tijd begeleid. Zeker bij kinderen die bang hebben in het water is dit héél belangrijk!


Niveau 1: Ben je al 5 jaar of ouder en zwem je nog met zwembandjes? Dan kan je samen met mij de basis van schoolslag, crawl en rugslag leren zwemmen!


De beste leeftijd om te leren zwemmen is 6 jaar!


Niveau 2: Kan je al schoolslag zwemmen maar nog niet goed? Of wil je een nieuwe zwemstijl aanleren? Dan leer ik jou de correcte bewegingen en nieuwe zwemstijlen zoals crawl, rugcrawl en vlinderslag, ik leer je duiken, onder water leren zwemmen, tuimekleerpunt maken,...


Een les voor kinderen duurt 45 min.

-> 35 min les, 5 min spel om af te sluiten en 5 min overleg met de ouders


Tarieven onderaan deze pagina

Bij les in groep is het de bedoeling dat jullie eerst door privé zwemles (met mij of met je ouders) leren zwemmen. Nadien kan je nog heel wat bijleren met zwemles per 2/3 of in een grotere groep (+-10 kids)


Mini groepsles: Kinderen vanaf 6 tem 10 jaar die een halve lengte kunnen zwemmen (zonder hulpmiddel) kunnen in kleine groepjes les volgen. De bedoeling is dat er niet te veel kindjes samen zwemmen zodat er nog altijd tijd is voor wat personal coaching.


Groepsles: Kinderen vanaf 6 tem 16 jaar die al een paar zwemdiploma's op zak hebben kunnen in de groepslessen verder blijven zwemmen met hun leeftijdsgenootjes. Er wordt een leuk en gevarieerd lesaanbond gegeven.


 


Mini groepsles (per 2/3) duurt 45 min.

-> 35 min les, 5 min spel om af te sluiten en 5 min overleg met de ouders


Zwemles bij De Spetters (per 10) duurt 45min. (in SGR)

Tarieven onderaan deze pagina

Watergewenning:

Vooral voor volwassenen met een  angst voor (diep) water begin je het best met de eerste stapjes voor je aan echt zwemmen begint. Pas als men zich rustig voelt in het water kunnen de echte zwemlessen beginnen. Deze lessen duren 45 min, net zoals de zwemlessen die erop zullen volgen. (idem prijs privé zwemles)


Watergewenning voor volwassenen duurt 45 min.

Zwemles:

Elke volwassene kan bij mij terecht. Zowel om te leren zwemmen, als voor perfectionering!


Een les voor volwassenen duurt 45 min.

De tarieven:

Geldig voor lessen vanaf 01/01/2022

Wat is er in de prijs inbegrepen?

In de prijs zit inbegrepen: Website, administratieve kosten, administratieve uren, inkomgeld lesgever, vervoersonkosten, gebruik van eigen materiaal en de verzekering.

De ingang van het kind wordt zelf bekostigd door de ouders. (tenzij anders vermeld)

Voor kinderen binnen/buiten de gemeente bedraagt de ingangsprijs:

2€/3€ of 15,70€/25€ per 10 beurtenkaart in SGR

2€/3€ of 15€/25€ per 10 beurtenkaart in SGR

Behaal gratis je diploma's!  ---->

Watergewenning

Privé Zwemles

Mini-Groepsles

Groepslessen

Volwassenen